Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

„Counter-Strike 2” ar putea fi lansat luna aceasta

Publicat de: Euronews

Counter-Strike 2, noua versiune a îndrăgitului joc de tip shooter, ar putea fi lansat luna aceasta, potrivit jurnalistului specializat în esports, Richard Lewis.

Data de lansare preliminară pentru versiunea beta este în luna martie sau cel târziu pe 1 aprilie.

Sursele jurnalistului au explicat că jocul e „aproape gata de lansare” și că a fost deja testat de un grup de jucători profesioniști, în secret, la sediul companiei de jocuri Valve, din Seattle.

Vestea vine după ce zvonurile despre o actualizare majoră a CS:GO s-au înmulțit, în ultimele săptămâni. Counter-Strike a mai fost mai activ decât de obicei pe social media, inclusiv prin apariția unui cont de TikTok, iar pe driverele de la NVIDIA au apărut două fișiere denumite “csgos2.exe” și “cs2.exe”.

Jurnalistul Richard Lewis se întreabă cum va afecta această apariție scena gamerilor profesioniști Counter-Strike , care este acum mai numeroasă ca niciodată.

Când CS:GO a fost lansat, acum mai bine de 10 ani, comunitatea jucătorilor profesioniști era încă foarte fragmentată și fluctua între CS 1.6 și CS Source , puțini jucători făcând inițial schimbarea către CS:GO.

În prezent, cu întreaga comunitate concentrată pe un singur joc, există șansa ca trecerea la o variantă nouă să fie mai ușoară sau am putea vedea din nou o comunitate profesionistă divizată, pentru ceva vreme, transmite Forbes.

Ce este Counter-Strike

Counter-Strike este un joc în care participanții trebuie să aleagă între o echipă de teroriști sau de forțe speciale anti-tero, care concurează una împotriva celeilalte.

Scopul jocului este ca fiecare membru al echipei să încerce să finalizeze, împreună cu ceilalți, misiuni strategice.

O echipă va încerca să plaseze o bombă, în timp ce echipa anti-tero va încerca să-i oprească sau să salveze ostaticii pe care teroriștii i-au capturat.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE