Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Contre între doi politicieni, în campanie la Suceava. Susținătorii AUR l-au acuzat pe președintele Consiliului Județean că a pus stăpânire pe județ

Scandal la Suceava între Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean, și George Simion, liderul AUR. Cel din urmă a organizat un miting de protest chiar în timpul ședinței membrilor PNL, care și-au scurtat ședința de partid. Deși cei doi lideri s-au invitat unul pe celălalt la o confruntare directă, aceasta nu a avut loc decât la nivel declarativ.

Contrele între cei doi politicieni au început după ce liderul AUR a organizat un miting, în timp ce reprezentanții PNL se aflau în ședință. Președintele Consiliului Județean Suceava a fost primul care a lansat invitația.

Gheorghe Flutur, președintele consiliului județean Suceava: George Simion, te aștept la Casa de cultură, eu sunt aici! Sunt bărbat și îmi asum să lupt pentru Bucovina! Ai scos o hârtie că vrei Bucovina înapoi, eu o vreau înainte, spre lumea civilizată.

La rândul său, liderul AUR a replicat.

George Simion, liderul AUR: Se face domnul Gheorghe Flutur că nu mă găsește, suntem aici cu 3.000 de oameni după mine, îl așteptăm. O să ne ducem, îl căutăm și la Casa de cultură, vedem unde s-a ascuns, îl căutăm și la Gura Humorului, unde și-a ascuns banii, vedem și unde și-a angajat neamurile pe la București.

Susținătorii AUR l-au acuzat pe Flutur că a pus stăpânire pe județ și i-au cerut demisia. 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE