Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Concerte și focuri de artificii în marile orașe de Revelion. Unele primării au pregătit și spectacole de lasere și drone

Concertele în aer liber și focurile de artificii rămân alternative ale românilor care nu și-au făcut rezervări speciale pentru noaptea dintre ani. La Iași, autoritățile au cheltuit puțin peste 10 mii de euro pentru tot spectacolul stradal, în timp ce, la Arad, numai concertul Loredanei Groza ajunge la 15 mii de euro. Sunt și orașe în care nu va fi muzică live. În Bacău, oamenii vor putea asculta muzică ambientală.

Concert, foc de artificii si un spectacol de lasere și drone, dacă vremea va permite. Asta promit autoritățile celor care vor petrecere noaptea dintre ani în fața Palatului Culturii din Iași.

Artiști locali, dar și nume mari precum Carla's Dreams, Keo, Ovidiu Lipan Țăndărică și Andreea Lazăr vor urca pe scena pregătită în Iași.

Se fac ultimele pregătiri pentru ca cei care petrec Revelionul în aer liber să se bucure de o atmosferă frumoasă. Scena a fost montata. Este înaltă de 14 metri, are în fundal un ecran, iar de o parte si de cealaltă a scenei vor mai fi alte două ecrane.

„Să vedem ce ne oferă Iașiul. Bineînțeles pe un mod de distracție, de bine, de bunăvoie. Și da, am să fiu aici”, a spus un bărbat.

Concertul va începe la ora 21, iar focul de artificii va putea fi admirat la miezul nopții.

„Dacă vor prietenii, ieșim să vedem si artificiile și concertul. Dar nu știu cine cântă, sincer. (Reporter: Carla' Dreams). O, perfect atunci. Eu sunt amatoare. Îmi place, îmi place”, a menționat o femeie.

„Nu avem alte planuri. Deci o să ieșim măcar o oră, să vedem care e atmosfera și cam atât”, a precizat o domnișoară.

„În noaptea dintre ani vom petrece împreună cu familia. Nu vom ieși la focul de artificii. Cred că vom vedea focul din balcon”, a mai spus o femeie.

Autoritățile ieșene au anunțat că, din centrul orașului, vor fi lansate cel puțin 2000 de artificii.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE