Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Revelion în Parcul Titan, singura petrecere în aer liber în București. Delia și Voltaj, printre artiștii care urcă pe scenă

Publicat de: Răzvan Mihalașcu

Singura petrecere în aer liber va avea loc în noaptea de Revelion în parcul Titan din București. Delia, Voltaj și Guess Who se numără printre artiștii care vor face spectacol în noaptea dintre ani.

Organizatorii spun că vor fi cinci ore de „distracţie şi energie pozitivă”. Ajuns la cea de-a zecea ediție, evenimentul este organizat de Primăria Sectorului 3.

„În noaptea de Revelion, bucureştenii se vor distra alături de Voltaj, Delia, Guess Who, Emma, Marius Mihalache Band, Cosmin Seleşi Orchestra. Acesta a pregătit un moment artistic excepţional ce ne va aminti de perioada de aur a muzicii pop & disco - anii '80 şi '90.

Vom celebra Anul Nou ascultând piese clasice reorchestrate în variantă proprie, dar şi muzică uşoară. Celebrarea Anului Nou va începe cu o explozie de energie, esenţială pentru o noapte de neuitat, alături de Manuel Riva, unul dintre cei mai apreciaţi DJ din România”, a anunțat Primăria Sectorului 3, potrivit Agerpres.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat încă de vineri că pregătirile pentru petrecerea în aer liber sunt „aproape gata”.

Evenimentul va începe la ora 20,00 și se desfăşoară în Parcul Titan, cu acces pe la intersecţia Bulevardul Liviu Rebreanu - Strada Câmpia Libertăţii.

"Uitaţi scena, cu lumini, cu tot ce înseamnă artificii; oamenii care lucrează pentru a face ultimele pregătiri. Profit şi de această ocazie să vă anunţăm că totul este în regulă şi să vă invităm cu mult drag mâine (sâmbătă - n.r.) seară, să ne vedem aici, să petrecem împreună noaptea dintre ani, cu artişti, cu cântăreţi faimoşi, cu multe surprize, cu un spectacol adevărat", a spus Robert Negoiță.

Restricții în trafic pentru Revelionul din Parcul Titan

Brigada Rutieră a anunțat că traficul rutier va fi restricţionat în noaptea de sâmbătă spre duminică pe un segment al Bulevardului Liviu Rebreanu din Capitală cu ocazia spectacolului de Revelion organizat în Parcul Titan.

Astfel, se va restricţiona traficul rutier în intervalul 31 decembrie, ora 19.00 - 1 ianuarie, ora 00.30, pe Bulevardul Liviu Rebreanu segmentul de drum cuprins între Strada Câmpia Libertăţii şi Bulevardul Nicolae Grigorescu, Strada Câmpia Libertăţii, segmentul de drum cuprins între Strada Baba Novac şi Bulevardul Liviu Rebreanu, Strada Lunca Bradului, segmentul de drum cuprins între Bulevardul Liviu Rebreanu şi Bulevardul Nicolae Grigorescu.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE