Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cele mai bune look-uri de pe covorul roșu la Critics Choice Awards 2024

Ținută în Santa Monica, California, ceremonia de premiere a Critics Choice Awards a făcut valuri în lumea Hollywood-ului, prin ținute glam specifice covorului roșu.

Anul trecut majoritatea celebrităților au optat pentru culori închise ce redau un stil minimalist, simplu, o eleganță care accentuează calitatea materialului. De data acesta star-urile au ales din nou look-uri dark, însă s-au folosit de materiale variate precum latex-ul, catifeaua și satinul.

Printre cele mai populare brand-uri se numără: Fendi Couture, Dolce Gabana, Givenchy, Prada, The Row, Valentino. Vom trece prin toate look-urile spectaculoase de anul acesta. Iar la sfârșitul articolului puteți găsi o galerie cu majoritatea aparițiilor de la Critics Choice Awards 2024.

Trend-ul motivelor florale de la Globurile de Aur din acest an se continuă și la Critics Choice Awards. Margot Robbie, vedeta filmului Barbie, a ales o rochie roșie cu detalii florale pe mâneci și guler. Aceste detalii accentuează stilul Balmain, brand-ul care a făcut rochia și care nu a ezitat să își arate măestria în detalii și linii fine ale rochiei, subliniind lux-ul Hollywoodian.

Margot Robbie a purtat această rochie cu un look natural, puțin accesorizată cu bijuterii de la Lorrein Schwartz, lăsând astfel, frumusețea ei naturală să strălucească. Fanii spun că această rochie reprezintă un omagiu adus unei păpuși vintage Barbie din 1996, pe nume „Radiant Rose Barbie”.

De asemenea, o altă vedetă a filmului Barbie, Dua Lipa, a ales tot o rochie roșie. Aceasta a fost nominalizată pentru Best Song, cu melodia „Dance the Night”, de pe coloana sonoră a filmului care a s-a clasat peste tot în top-uri. Rochia ei roșie este Prada și accesorizată cu bijuterii de la Tifanny & Co. Rochia prezintă niște detalii din material, în perfectă concordanță cromatică cu noua culoare a ei de păr.

Un cuplu ce a stârnit multe aprecieri din partea criticilor a fost starul comediei „The Office”, John Krasinski într-un sacou alb Dolce & Gabana și pantaloni negrii, împreună cu Emily Blunt într-o rochie roșie Giorgio Armani Prive cu paiete lucioase.

O altă apariție spectaculoasă a fost Billie Eilish. Aceasta a purtat o rochie Thom Brownie, structurată, pe stil minimalist, accesorizată cu o camașă albă supra-dimensionată, până în pământ. Outfit-ul este accesorizat cu o pereche de ochelari rotunzi, în stil ’70 și niște cercei cu cruci argintii. Acest look îi scoate în evidență culoare roșie, intensă a părului și ochii albaștrii pentru care aceasta este cunoscută. ­­

Trecând în partea masculină a look-urilor de la Critics Choice Awards, avem ținute all-black, turcoaz și accesorii aurii.

Însă, unul dintre look-urile clasice, elegante a fost cel a lui Tom Holland. Îmbrăcat în Prada din cap până în picioare, cu un costum maro și o cămașă roz din poplină care a adăugat culoare acestui outfit.

În paleta ținutelor all-black, classy și elegante se află și Cillian Murphy cunoscut pentru cel mai recent rol al său în Oppenheimer și pentru rolul său în Peaky Blinders, o producție Netflix. Acesta a optat pentru un costum din trei piese și o cravată foarte larg purtată în jurul gâtului.

O altă apariție complet neașteptată a fost a lui Pedro Pascal. Look-ul lui este compus dintr-un costum beige, făcut să-i încorporeze mâna pe care o avea în gips și el tot beige. Costumul este accesorizat cu o pereche de ochelari classy, transparentă și o pereche de pantofi negri.

Brand-ul Valentino nu a dezamăgit nici de această dată. Colman Domingo, nominalizat pentru rolul său în „Rustin” este îmbrăcat într-un costum galben ca muștarul, cu pantofi de aceiași cromatică, o cămașă baby blue. Piesa de rezistență a look-ului este jacheta din aur, de tip palton drept, pe care o poartă pe deasupra costumului galben. A declar înainte de show că îi place să se joace foarte mult.

Jannifer Aniston sau cel mai îndrăgit nume al serialului „Friends”, poartă unul dintre cele mai frumoase costume all-black ale serii. Într-un look Dolce & Gabbana, aceasta a defilat pe covorul roșu cu o naturalețe aparte.

Încheiem cele mai spectaculoase look-uri ale ceremoniilor Critics Choice Awards cu brandul gemenelor Olsen, The Row care a făcut furori în lumea modei minimaliste. Actrița serialului „The Bear”, cu un scor de 8.6 pe IMDb, Ayo Edebiri și-a făcut apariția într-un costum alb, cu un tricou casual alb sub sacou. Costumul este accesorizat cu o pereche de ochelari de soare asemănători cu stilul lui John Lennon, și niște pantofi fără toc negri.

VEZI GALERIA
9 imagini

 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE