Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Globurile de Aur 2024: Bradley Cooper s-a pregătit 6 ani pentru a-l interpreta pe Leonard Bernstein

Duminică, 7 ianuarie, va avea loc cea de-a 81-a ediție a Globurilor de Aur. Anul acesta, evenimentul vine cu multe schimbări, toate acestea ca urmare a scandalurilor din ultimii ani. Au fost aduse acuzații și au fost făcute publice aspecte legate de modul în care au fost făcute nominalizări și, ulterior, atribuite premii. Unul dintre filmele aflate în cursa pentru 4 Globuri de Aur este ”Maestro”.

Pelicula ”Maestro” regizată de Bradley Cooper a fost una dintre cela mai așteptate producții cinematografice ale anului 2023. La Globurile de Aur este nominalizat la 4 categorii: cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun actor într-un rol principal într-o dramă și cea mai bună actriță în rol principal.

Un film despre Leonard Bernstein

Filmul retrasează o parte din viața și cariera celebrului compozitor și dirijor Leonard Bernstein, dar și relația pe care acesta a avut-o cu soția sa Felicia Montealegre, interpretată de Carrey Mulligan.

Pentru a-l putea interpreta pe faimosul dirijor, Bradley Cooper a petrecut aproape 6 ani învățînd să dirijeze alături de un maestru canadian, Yannick Nezet-Seguin. Fiica lui Leonard Bernstein a declarat după vizionarea filmului că Bradley Cooper a reușit performanța de a fi foarte conectat la stilul de a dirija al tatălui său.

Premiile Globurile de Aur, ediția a 81-a, vor fi decernate duminică seara, la Beverly Hilton. În cadrul evenimentului vor fi înmânate premii la 27 de categorii. Anul acesta câștigătorii sunt desemnați de un juriu format din 300 de jurnaliști din 75 de țări.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE