Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ce fac românii în ultima zi de vacanță? Se îngrămădesc la piscinele cu apă termală

Nici anul acesta nu a prea fost zăpadă în perioada sărbatorilor de iarnă, așa că oamenii au dat năvală la piscină. Atât de mulți încât au existat chiar și cozi de la primele ore ale dimineții.

Participanții și-au făcut chiar și iluzii referitor la efectele magice ale unei ședințe de aerobic în piscină, care ar putea șterge cu buretele consecințele meselor îmbelșugate din ultimele 10 zile.

Românii au mers la piscine cu apă termală în ultima zi de vacanță

În cuplu, cu prietenii sau cu familia, aproximativ 4000 de români au ales piscinele cu apă termală de lângă București pentru ultima zi de vacanță. După serile de petrecere, în care au mâncat mai mult decât de obicei, ei spun că ședințele de aerobic în piscinele încălzite îi ajută să dea jos kilogramele în plus.

Turistă: „Este foarte relaxant aici, recomand tuturor să vină să încerce măcar o dată”.

De unde sunteti?

Din Cernavodă, Constanța.

Ati venit special pentru acest centru?

Da. Și pentru petrecerea de Revelion.

Este pentru prima dată aici?

Turist: „Pentru ea da, pentru mine e a cincea, a șasea oară. Ar fi frumos să stăm toată ziua. Probabil că da, să vedem ce planuri mai facem”.

Turistă: „Bună ziua, La multi ani! Un an nou fericit! Ne simțim bine, noi venim din Arad. Am făcut drum lung cu mașina, dar am mai fost și suntem fani. Am luat pentru patru zile, în data de patru ar trebui să ne întoarcem”.

În acest centru SPA din apropierea Capitalei există trei zone de relaxare. Una destinată exclusiv copiilor unde sunt topogane cu apă și o piscină special pentru ei, una cu saune și zona cu piscinele termale, care este și cea mai iubită.

Andrada Seitan, director de comunicare centru SPA: „În funcție de zona pentru care optezi poți avea acces la peelinguri în saunele umede sau infuziI cu uleiuri esentiale sau vestitele noastre proceduri din saună, care sunt o experiență multisenzorială”.

Prețul pentru o zi de relaxare la acest centru wellness de lângă București diferă în funcție de zona aleasă. Tarifele încep de la 66 de lei pentru adulți și 49 de lei pentru copii. Cei care vor să stea toată ziua au de achitat însă sume mai mari de 100 de lei de persoană.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE