Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Piscina, alternativă pentru litoral în weekendul prelungit de Sfânta Maria. Mii de oameni au ales să petreacă în centre de relaxare și parcuri acvatice

Într-un weekend în care peste o sută de mii de români sunt la mare, mii de persoane au ales să își petreacă ziua lângă București, într-un centru de wellness și relaxare.

Mulți dintre cei prezenți au preferat să evite aglomerația de pe litoral, iar unii chiar au ales să își sărbătorească ziua de naștere alături de membrii familiei și prieteni.

Mii de persoane au ales să își petreacă ziua la piscină, în cel mai mare centru de wellness și relaxare din țară. Iar vremea a fost potrivită.

Maxima zilei a ajuns la 30 de grade în București, iar piscina exterioară dotată cu bar, jacuzzi și apă termală încălzită a atras ca un magnet.

Cât costă intrarea la o plajă cu nisip chiar în centrul Capitalei în weekendul prelungit de Sfânta Maria

Cei care au ales să rămână în București în acest weekend prelungit au posibilitatea de a accesa o plajă cu nisip chiar în nordul Capitalei. Un bilet cu toate facilitățile incluse costă 160 de lei.

Mulți dintre cei prezenți au venit din alte orașe ale țării, precum Sibiu sau Brașov. Iar pentru unii, ziua a fost una memorabilă.

Mai multe persoane care locuiesc în București au ales să meargă la mare în alte weekend-uri, tocmai pentru a evita vârful de sezon de pe litoralul nostru.

Dincolo de activitățile obișnuite, gazdele pregătesc noi surprize celor care vor vizita centrul de relaxare și distracție zilele viitoare.

”În weekend, își pot face gratuti screening cu medici dermatologi. Foarte multe activități incluse, dar cel mai interesant, festivalul coreean, care va începe pe 15, durează o săptămână.”, a declarat Andrada Șeitan, director de comunicare la Therme.

Vremea se va menține caldă în București zilele următoarele, când maximele vor trece de 30 de grade Celsius.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE