Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Căței salvați de pompieri. Cei patru pui au căzut într-un canal adânc de trei metri

De Euronews  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Intervenție inedită în Botoșani. Pompierii au salvat patru cățeluși care au căzut într-un canal adânc de trei metri.

Un localnic a observat animalele și cum nu le putea salva, a sunat la 112. Nimeni nu știe cum au ajuns acolo și nici de cât timp așteptau să fie aduși la suprafață. La fața locului au ajuns pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani. Unul dintre pompieri a coborât în canal și a recuperat, rând pe rând cei patru cățeluși, care, din fericire, nu erau răniți.

O fetiță și mama ei, martore la întreaga scenă, au fost cucerite pe loc de câini și chiar i-au adoptat pe trei dintre ei. Cel de-al patrulea a rămas, însă, în grija Detașamentului de Pompieri din Botoșani, fiind adoptat de salvatori.

Patru căței căzuți într-un canal adânc de aproximativ trei metri au fost salvați de pompierii botoșăneni. Nimeni nu știe cum au ajuns acolo și nici de cât timp așteptau să fie aduși la suprafață. Norocul lor a fost că, în această dimineață, un bărbat care lucrează în zonă i-a auzit și a sunat după ajutor. La fața locului au ajuns pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani.

Distribuie

Taguri