Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Care a fost cauza morții actorului Angus Cloud, care a jucat rolul lui "Fez" din serialul Euphoria

Publicat de: Euronews

Actorul american Angus Cloud, cunoscut pentru rolul său din serialul "Euphoria", a murit în iulie, la vârsta de 25 de ani, după o "supradoză accidentală", a făcut cunoscut joi un medic legist, scrie AFP, citată de Agerpres.

"Angus Cloud a murit din cauza unui amestec mortal de fentanil, cocaină, metamfetamină şi benzodiazepină în ceea ce este considerat ca o supradoză accidentală. Angus a suferit de intoxicaţie acută legată de acest amestec de droguri", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al departamentului de medicină legală al comitatului Alameda, în California.

Primul său rol într-un serial

Actorul interpreta rolul traficantului de droguri Fezco "Fez" O'Neill alături de actriţa Zendaya în serialul "Euphoria", unul dintre cele mai mari succese difuzate de HBO, câştigător al mai multor premii Emmy.

El a fost afectat de moartea recentă a tatălui său şi suferea de probleme de sănătate mintală, a spus familia acestuia când a anunţat decesul lui.

"Angus a vorbit deschis despre lupta sa cu boala mintală şi sperăm că decesul lui va reaminti altora că nu sunt singuri şi că nu ar trebui să lupte singuri, în tăcere", a declarat familia într-un comunicat.

"Euphoria" prezintă viaţa întunecată a adolescenţilor americani, pentru care dependenţa de droguri şi violenţa sexuală fac parte din viaţa de zi cu zi. Serialul a fost lăudat, dar şi puternic criticat online, acuzat că glorifică consumul de droguri.

"Euphoria" i-a oferit lui Angus Cloud primul său rol. Un director de casting l-a văzut pe Cloud în timp ce se plimba cu prietenii pe străzile din Brooklyn, New York, şi i-a propus să joace în seria HBO.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE