Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Angus Cloud, actorul care a jucat rolul lui ”Fez” din serialul Euphoria, a murit la 25 de ani

Angus Cloud, actorul care a jucat rolul traficantului de droguri Fezco „Fez” O'Neill în serialul HBO „Euphoria”, a murit. Avea 25 de ani.

Publicistul lui Cloud, Cait Bailey, a declarat că Cloud a murit luni la casa familiei sale din Oakland, California. Nu a fost menționată nicio cauză a morții, transmite AP.

Într-o declarație, familia lui Cloud și-a luat rămas bun de la „un artist, un prieten, un frate și un fiu.

„Săptămâna trecută și-a îngropat tatăl și s-a luptat intens cu această pierdere”, a spus familia.

„Singura alinare pe care o avem este să știm că Angus s-a reunit acum cu tatăl său, care i-a fost cel mai bun prieten. Angus a fost deschis în privința luptei sale în legătură cu sănătatea mintală și sperăm că dispariția lui poate fi o ocazie prin care să le reamintim și celorlalți că nu sunt singuri și nu ar trebui să lupte singuri în tăcere.”

Rolul prin care Angus Cloud a devenit cunoscut a fost în anul 2019, în personajul Fezco, un traficant de droguri care era prieten foarte bun cu Rue, interpretată de cunoscuta Zendaya, în serialul ”Euphoria”.

”Suntem incredibil de întristați să aflăm despre dispariția lui Angus Cloud”, a declarat un purtător de cuvânt al HBO.

„Era extraordinar de talentat și o parte iubită a familiei HBO și Euphoria. Transmitem cele mai profunde condoleanțe prietenilor și familiei sale, în această perioadă dificilă.”

Când serialul ”Euphoria” a devenit atât de popular, Cloud a spus că a fost surprins de propriul său succes.

”Diferența dintre mine și toți ceilalți care sunt deja celebri este că ei încercau să devină celebri, în cea mai mare parte”, a spus el, potrivit CNN.

”Munceau din greu și au spus: <<Voi ajunge în vârf>>. Pentru mine, a reprezentat o oportunitate prea bună pentru a mă gândi vreodată să refuz. Nu aveam idee că va ajunge atât de departe.”

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE