Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Candidatul AUR la Primăria Capitalei, Mihai Enache: „Eu am deficit de notorietate, dar am de unde să cresc”

Candidatul AUR, Mihai Enache, este hotărât să câștige cursa pentru Primăria Capitalei și a estimat că „vor fi rezultate strânse între toţi candidaţii de la principalele partide”, a precizat la el la Digi24. Totodată, Enache recunoaște că „are un deficit de notorietate”, însă e loc de mai bine și lucrurile se pot schimba în campania electorală.

Candidatul AUR la Primăria Capitalei, Mihai Enache: „Primăria Generală în acest an se va câştiga cu un scor mic”

„Sunt două candidaturi care vor creşte în această intenţie de vot, a mea şi a domnului Cîrstoiu”

Mihai Enache este candidatul din partea AUR la Primăria Bucureşti, anunțat încă din luna octombrie. Despre el, George Simion declara de curând că „este un tânăr pe care îl recomandă viaţa şi cariera”.

„Îl recomandă atât viaţa, cât şi cariera şi este un expert”, spunea liderul AUR.

Deși admite că nu este atât de popular precum alți contracandidați, Enache e hotărât să iasă învingător.

Candidatul AUR la Primăria Capitalei, Mihai Enache: „Obiectivul este de a câştiga. Părerea mea este că Primăria Generală în acest an se va câştiga cu un scor mic, cu 25%, pentru că vor fi rezultate strânse între toţi candidaţii de la principalele partide, poate între cei patru care s-au anunţat deja.

Eu am un deficit de notorietate, însă partea bună este că odată cu creşterea notorietăţii, eu am de unde să cresc, spre deosebire de alţi contracandidaţi, care au deja probabil un grad maxim de notorietate”, a spus Enache, potrivit Digi24.

Enache este convins că toți candidații la Primăria Capitalei anunțați deja „au șanse să câștige”, dar că bucureștenii îl vor vota pe el odată ce îl vor cunoaște.

Candidatul AUR la Primăria Capitalei, Mihai Enache: „Toţi candidaţii care sunt astăzi lansaţi consider eu că au şanse să câştige. (...) Pe măsură ce eu îmi voi creşte notorietatea, vom începe campania. Sunt două candidaturi care vor creşte în această intenţie de vot, a mea şi a domnului Cîrstoiu. Asta înseamnă că cei cotaţi astăzi cu scoruri mai mari vor mai scădea şi astfel scorurile se vor apropia.

Sunt convins că pe măsură ce oamenii mă vor cunoaşte, indiferent de intenţia de vot, indiferent dacă astăzi sunt decişi să nu voteze, vor veni către mine cu un vot de încredere (...)”, a mai adăugat candidatul AUR la PMB, potrivit sursei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE