Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Noua cască cu realitate mixtă Apple Vision Pro a fost lansată, vineri, în Statele Unite. La evenimentul organizat în principalul magazin din New York a fost prezent și Tim Cook, directorul executiv al companiei Apple, care a afirmat că prețul de pornire de 3.500 de dolari este unul ”corect”, având în vedere valoarea noului dispozitiv, relatează Cnbc.

Tim Cook a fost participat la evenimentul de lansare a Apple Vision Pro organizat în magazinul companiei din New York. Directorul executiv al Apple susține că noul dispozitiv aduce în prezent ”tehnologia viitorului”.

"Oamenii își pot eșalona plățile în timp, iar acesta este un fel de accesibilitate", a spus Cook, referindu-se la un plan lunar de finanțare la care pot apela clienții Apple Vision Pro care are un preț de pornire de 3.500 de dolari.

”Considerăm că am stabilit prețul la un nivel corect având în vedere valoarea” dispozitivului, a adăugat Cook, potrivit sursei citate.

De asemenea, Tim Cook a precizat că Apple Vision Pro este și un produs pentru marile companii, amintind că Walmart, Nike, Vanguard, Stryker, Bloomberg și SAP ”au început să valorifice și să investească” în astfel de căști ca o platformă pentru clienți și angajați.

Apple Vision Pro dispune de peste 600 de aplicații și jocuri care sunt special concepute pentru a oferi o experiență de "calcul spațial".

Clienții care au plasat precomenzi pentru casca Vision Pro vor putea să primească sau să ridice gadgeturile din magazinele Apple.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE