Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

A murit Randy Meisner, membru fondator și fost vocalist al trupei Eagles

Eagles, una dintre cele mai de succes și îndrăgite trupe din lume. Randy Meisner a fost membru fondator și unul dintre vocaliștii formației. El a murit la vârsta de 77 de ani, în urma unor complicații cauzate de o afecțiune pulmonară.

Meisner era în trupă atunci când a fost lansat Hotel California, în 1976, unul dintre cele mai populare cântece din istoria rock-ului, dar a plecat un an mai târziu, când formația era pe culmile celebrității, pentru a se lansa într-o carieră solo, a relatat Euronews.

Meisner a asigurat vocea principală a piesei Take it to the Limit, la care a fost și coautor, și a contribuit, de asemenea, la mega-hiturile Hotel California și The Best of my Love.

Muzicianul american a murit la vârsta de 77 de ani în Los Angeles, după o „îndelungată suferință”, potrivit Euronews. Decesul a fost anunțat pe site-ul oficial al trupei Eagles. 

„Odihnește-te în pace, Randy Meisner. The Eagles anunță cu regret că membrul fondator, basistul și vocalistul Randy Meisner a murit pe 26 iulie, în Los Angeles, la vârsta de 77 de ani, din cauza complicațiilor cauzate de boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC)”.

Meisner a traversat o perioadă dificilă în 2016, când soția lui, Lana Rae Meisner, s-a împușcat accidental și a murit. Înainte de această tragedie, el fusese diagnosticat cu tulburare bipolară și avea probleme grave cu alcoolul.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE