Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Ziua Copilului, sărbătorită în avans la Arodromul Clinceni. Airshow Expo au organizat un spectacol aerian impresionant

De Euronews  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Ziua Copilului a fost sărbătorită în avans printr-un show aviatic organizat de Aeroclubul României.

Airshow Expo organizat pe Aerodromul Clinceni a fost un spectacol aerian de la care nu au lipsit Șoimii României sau Forţele Aeriene Române.

În paralel a fost și AERO EXPO FEST, cel mai mare târg de aviație generală din țară, cu expoziția a peste 100 de aeronave, școli de zbor, sau balon cu aer cald.

Cei mai curajoși dintre vizitatori, pentru a se bucura de frumusețea zborului, au putut să-și achiziționeze vouchere de zbor sau chiar un salt cu parașuta.

Potrivit organizatorilor – Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) şi Aeroclubul României – în cadrul expoziţiei de profil au participat şi producătorii de piese, componente şi produse din domeniul aeronautic.

”Vei avea parte de un airshow la care vor participa Șoimii României – Hawks Of Romania, Blue Wings Romania, White Wings și Forţele Aeriene Române și multe alte atracții!  În același timp, Aeroclubul Teritorial „Aurel Vlaicu” Bucuresti va fi gazda celui mai mare târg de aviație generală din țară – AERO EXPO FEST! 

Având în vedere numărul mare de spectatori pe care îi așteptăm, am organizat mai multe parcări și căi de acces”, se arată într-o postare pe Facebook a Aeroclubului României.

Distribuie

Taguri