Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock pentru că l-a pălmuit pe scena Premiilor Oscar

La patru luni după ce Chris Rock a fost pălmuit de Will Smith, acesta a dat vineri publicităţii o înregistrare video în care îşi cere scuze pentru comportamentul său „inacceptabil” şi îl încurajează pe Chris să îi vorbească oricând doreşte, relatează EFE, citată de Agerpres.

„Mă simt ca naiba”, subliniază Will Smith în înregistrarea video, prima sa scuză audiovizuală publică după evenimentul petrecut la gala de decernare a premiilor Oscar din 2022, Smith şi-a cerut scuze anterior într-un mesaj postat pe Instagram a doua zi după eveniment.

„Jada nu a avut nimic de-a face cu asta”

„Am luat legătura cu Chris, iar mesajul pe care l-am primit înapoi a fost că nu este pregătit să vorbească, iar când va fi, o va face. Deci, Chris, îmi cer scuze, comportamentul meu a fost inacceptabil şi sunt aici când eşti gata să vorbeşti”, a spus Smith.

Will Smith a precizat că la acel moment „nu m-am gândit la câţi oameni vor fi răniţi”. Actorul şi-a cerut scuze în mod special mamei şi fratelui lui Chris Rock, Tony Rock, cu care a avut „o relaţie grozavă”.

„Nu există nicio parte din mine care să creadă că acesta a fost comportamentul corect în acel moment”, a precizat el.

„Jada nu a avut nimic de-a face cu asta, îmi pare rău”, a spus Smith, care şi-a cerut de asemenea scuze propriei familii şi tuturor colegilor. „Aceasta este o comunitate, am câştigat pentru că aţi votat pentru mine. Şi chiar mi se frânge inima că v-am stricat momentul”, a spus el.

Ce s-a întâmplat la Premiile Oscar?

Academia de la Hollywood a decis în aprilie să nu retragă Premiul Oscar pentru cel mai bun actor, primit de Will Smith la 27 martie pentru rolul său din „The Williams Method” (2021), însă a hotărât să îi interzică actorului să participe la orice ceremonie sau eveniment pe care instituţia le organizează, timp de zece ani.

Cu câteva secunde înainte să prezinte premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, Chris Rock a ironizat-o pe Jada Pinkett Smith, spunându-i că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului „G.I. Jane”, un lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 şi în care rolul principal a fost jucat de Demi Moore, care s-a ras pe cap pentru această interpretare.

Jada Pinkett Smith apare în public cu capul complet ras începând de anul trecut, după ce a anunţat că suferă de alopecie, o afecţiune ce cauzează căderea părului.

Potrivit producătorului galei, Will Packer, poliţia din Los Angeles a intenţionat să îl aresteze pe Will Smith, însă Chris Rock a refuzat să depună plângere împotriva acestuia.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE