Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Publicat de: Diana Drăgotescu

Peste 140 de milioane de urmăritori pe Tik-Tok și aproape 80 de milioane pe Instagram, cu ajutorul unor videoclipuri în care totul e tăcere.

Este modul în care a ales să își spună, de fapt să își gesticuleze povestea, Khaby Lame. Un puști italian, cu origini senegaleze care a reușit, în doar doi ani de când face conținut online, să devină idolul unei generații. 

Mulți l-au comparat pe simpaticul Khaby cu un Buster Keaton modern

Italianul de numai 22 de ani este în prezent cea mai urmărită persoană de pe Tik Tok. Dintr-o joacă, pur și simplu. Pandemia l-a lăsat fără job, iar supapa prin care a respirat s-a numit TikTok. 

Abordarea a fost încă de la început inteligentă:  o critică mimico-gestuală plină de umor la adresa falșilor creatori de conținut.

Copil cuminte și bine educat, Khaby a recunoscut în Vogue, care, îl numește The Fresh Prince of TikTok, că nu stă grozav cu engleza. Și că de aceea i-a fost mai ușor.

Khaby Lame s-a născut în Senegal. Avea doar un an când familia lui a decis să se mute în Europa, din cauza neajunsurilor. A crescut într-un centru social și de mic a visat să ajungă actor. Idolul lui este Will Smith.

Visul lui Khaby este să fie actor

De altfel, Khaby urmează, în prezent, cursuri de engleză pentru că încă are ambiția de a reuși în lumea filmui. Deși este conștient că tocmai tăcerea i-a adus succesul; „Comedia în tăcere este o limbă pe care oricine o poate înțelege”.

Khaby este un mare fan al naționalei de fotbal a Italiei. A filmat cu legende precum Alessandro Del Piero sau Christian Vieri, dar nu a făcut un secret din faptul că îl idolatrizează pe francezul Kylian Mbappe.

Noutatea este însă că a fost ales imaginea casei de modă Hugo Boss. Colecția capsulă are un logo cu numele lui Khaby și detalii de piele. Poate cel mai interesant produs este o jucărie de pluș, după chipul și asemănarea tânărului, care poate fi folosită și drept accesoriu.

Colaborarea este parte dintr-un plan extins al casei de modă Hugo Boss, aflată în căutarea un refresh pe parte de imagine.

Taguri

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE