Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

VIDEO Vor fi inaugurați 21 de kilometri din Drumul Expres Craiova-Pitești

Au fost finalizate lucrările de pe Centura Slatina, iar cei 21 de kilometri de Drum Expres vor fi inaugurați joi, 28 iulie. Compania de Drumuri a convocat miercuri comisia tehnică pentru recepția tronsonului Balș – Slatina – Valea Mare, care a dat avizul final, anunță Asociația Pro Infrastructura.

„Joi se inaugurează DEx12 Centura Slatina! Astăzi se desfășoară procedurile de recepție pe cei 21,35 kilometri dintre nodurile Piatra Olt și Valea Mare, parte din Drumul Expres Craiova-Pitești. Deschiderea traficului ar urma să se facă mâine, 28 iulie, timp necesar ca antreprenorul să pună la punct ultimele detalii în nodul Valea Mare (Slatina Nord-Est). Pe forumul PeUndeMerg.ro găsiți noutăți în timp real.

Împreună cu cei 18,5 dintre Piatra Olt și limita cu tronsonul 1 la vest de Balș inaugurați pe 21 aprilie, cei 21,35 de kilometri care ocolesc Slatina sunt primii kilometri de drum expres veritabil din România și sunt o gură de oxigen atât pentru șoferii aflați în tranzit care economisesc cel puțin o oră, cât mai ales pentru locuitorii celor două orașe”, transmite API.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE