Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

VIDEO O mamă și fiul ei s-au întâlnit pentru prima dată după 42 de ani. Copilul a fost furat la naștere din spital

O mamă și fiul ei s-au cunoscut întâia oară după 42 de ani. Copilul a fost furat la naștere dintr-un spital de niște angajați, iar mamei i-au spus că băiețelul a murit, potrivit AP. Întâlnirea dintre mamă și fiu a fost filmată și este emoționantă.

Mama și fiul s-au îmbrățișat pentru prima dată după mai bine de patru decenii.

Când s-au văzut, cei doi au început să plângă. Fiul i-a adus mamei flori, i le-a dăruit și apoi s-au luat în brațe.

„Cum poți îmbrățișa pe cineva într-un mod care să compenseze cei 42 de ani fără îmbrățișări?”, a spus el.

„Te iubesc foarte mult”, i-a transmis bărbatul mamei lui.

„Am rămas fără cuvinte. Am fost copleșit de acest moment”.

După 42 de ani. Întâlnirea dintre mamă și fiu

Întâmplarea vine din Chile.

Jimmy Thyden a început să își caute familia naturală în aprilie anul acesta, după ce a citit despre cazuri de copii chilieni adoptați, care și-au regăsit familiile biologice cu ajutorul organizației nonprofit Nos Buscamos.

Așa se face că această organizația a descoperit că Thyden era o victimă a traficului de copii, de fapt. El se născuse prematur la un spital din Santiago, însă angajații maternității i-au spus mamei lui că a decedat și că trupul fusese aruncat, potrivit dosarului, pe care Thyden l-a rezumat pentru The Associated Press.

Timp de 42 de ani, nici mama, nici fiul nu au știut unul de altul. Bărbatul a crezut că nu are rude biologice, nici părinți, nici frați, nici surori. După anumite demersuri ale asociației și un test ADN, adevărul, evident, este altul.

„Am aflat că am o mamă, patru frați și o soră”, a spus el.

Organizația Nos Buscamos estimează că, în Chile, zeci de mii de copii au fost furați de la familiile lor, de obicei familii sărace, în anii 1970-1980, potrivit AP, care citează un raport al autorităților de acolo.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE