Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

VIDEO: Un suporter cu un copil în brațe a lovit un fotbalist, la finalul unui meci tensionat din Brazilia

Un meci de fotbal din Brazilia s-a încheiat cu o confuzie generală, când pe teren au intrat mai mulți fani. Printre aceștia, un bărbat cu un copil în brațe care a lovit unul dintre jucători.

Scenele regretabile s-au petrecut la finalul meciului dintre Internacional și Caxias, încheiat cu victoria celor de la Caxias la loviturile de departajare. După ultima lovitură de departajare transformată, jucătorul de la Caxias a făcut un gest considerat de echipa adversă provocator, scrie publicația braziliană goal.com.

Din imaginile surprinse de camere, se vede cum jucătorii și staff-ul echipei Internacional s-au îndreptat către jucătorii de la Caxias și i-au fugărit în jurul terenului, încurajați de suporteri.

Pe teren au reușit ulterior să pătrundă mai mulți fani, inclusiv un bărbat care ținea în brațe o fetiță și care s-a îndreptat spre unul dintre jucătorii de la Caxias și l-a lovit.

Agenții de securitate au intervenit pentru a aplana conflictul, însă altercația a continuat și pe tunelul spre vestiare, scrie goal.com.

Într-un comunicat transmis ulterior, clubul Internacional și-a exprimat dezaprobarea față de incidentele de la finalul meciului și a precizat că lucrează la identificarea fanilor care au pătruns pe teren.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE