Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

VIDEO. E premier, bea și se simte bine. De ce primește aplauze și nu critici, ca Sanna Marin

Sanna Marin nu este singurul premier care se bea și se distrează în timpul liber. Omologul său australian, Anthony Albanese, a consumat recent alccol în public și, în loc de critici, a primit aplauze pentru asta. Este o ipocrizie generalizată, de pe urma căreia au de suferit femeile, comentează presa din Australia.

În imaginile postate pe Twittter, premierul australian golește rapid un pahar de bere, în aplauzele mulțimii care asista, luni seară, la un concert al trupei Gang of Youths, desfășurat în sala mare a Teatrului Enmore din Sidney. Oamenii scandează „În cinstea lui Albo!” și, după ce termină de băut, premierul Australiei se ridică și salută mulțimea.

Anthony Albanese, în vârstă de 59 de ani, nu este un mare băutor, dar este posibil să se fi lăsat dus de val, comentează presa australiană. Aceasta remarcă și faptul că premierul este din ce în ce mai popular, spre deosebire de Sanna Marin, criticată în Finlanda pentru că apariția unor video-uri în care apare consumând alcool și distrându-se cu prietenii.

Pentru a mai stăvili criticile, aceasta a făcut și un test antidrog, care a ieșit negativ. "Testul antidrog al premierului Sanna Marin din data de 19 august 2022 nu a dezvăluit prezenţa vreunui drog", a anunţat într-un comunicat biroul de presă al şefei guvernului, adăugând că rezultatele au fost semnate de un medic.

"Testul a fost unul complet. Noi nu am ales modul în care a fost efectuat testul", a declarat Iida Vallin, o consilieră a Sannei Marin.

Clipuri video cu Sanna Marin petrecând împreună cu binecunoscuţi influenceri şi artişti finlandezi au început să circule în ultimele zile şi în scurt timp au fost publicate de mai multe media în Finlanda şi de peste hotare.

Pe de altă parte, muzicianul surprins de o cameră de filmat în timp ce dansa cu Sanna Marin neagă că ar avea vreo aventură cu aceasta. Olavi Uusivirta, un star pop în vârstă de 28 de ani, a precizat, pe Instagram, că el si Sanna Marin sunt prieteni și nimic mai mult. „Au existat speculații, în spațiul public, cu privire la calitatea relației dintre mine și premierul Sanna Marin. Cu mâna pe inimă, pot spune doar cum stau lucrurile în realitate: suntem prieteni și nu s-a întâmplat nimic nepotrivit”, a explicat Olavi Uusivirta.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE