Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Prima declarație a bărbatului care dansa cu Sanna Marin. Ce relație este între cei doi

Muzicianul surprins de o cameră de filmat în timp ce dansa cu premierul finlandez, Sanna Marin, neagă că ar avea vreo aventură cu aceasta.

Olavi Uusivirta, un star pop în vârstă de 28 de ani, a precizat, pe Instagram, că el si Sanna Marin sunt prieteni și nimic mai mult, potrivit thedailybeast.com. „Au existat speculații, în spațiul public, cu privire la calitatea relației dintre mine și premierul Sanna Marin. Cu mâna pe inimă, pot spune doar cum stau lucrurile în realitate: suntem prieteni și nu s-a întâmplat nimic nepotrivit”, a explicat Olavi Uusivirta.

În clipul distribuit masiv săptămâna trecută, Olavi Uusivirta și Sanna Marin dansează împreună și par foarte apropiați. La un moment dat, Uusivirta pare să-i șoptească ceva Sannei sau, așa cum au sugerat unii ziariști finlandezi, să o sărute.

Premierul Finlandei, Sanna Marin, a anunțat că a făcut un test antidrog vineri și că săptămâna viitoare va avea și rezultatul. Oficialul în vârstă de 36 de ani a făcut precizările la o conferință de presă, unde a subliniat, din nou, că nu a făcut nimic ilegal, potrivit iltalehti.fi.

Marin a spus cu o zi în urmă că nu are nicio problemă în a se supune unui test antidrog, după ce pe reţelele sociale a fost distribuită o înregistrare video în care apare dansând la o petrecere, înregistrare ce a dat loc unor zvonuri legate de consumul de droguri, transmite Agerpres.

„Nu am nimic de ascuns. Nu am consumat droguri şi, în consecinţă, nu am nicio problemă să fac un test”, a declarat Sanna Marin.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE