Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Val de comentarii negative pe pagina de Facebook a cancelarului austriac Karl Nehammer. Ce mesaje îi transmit românii

De Sabina Coman  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Pagina de Facebook a cancelarului austriac Karl Nehammer a fost luată cu asalt de români, după ce acesta a acordat un vot negativ României, în procesul aderării la Spațiul Schengen.

Românii care au comentat pe pagina de Facebook a cancelarului austriac condamnă decizia Austriei. Cei mai mulți au spus că vor boicota firmele austriece sau că nu vor mai merge în vacanță în Austria.

„Politicienii ca tine trebuie să dispară urgent de pe scena politică a lumii! Sunteți doar niște oportuniști care urmați interese obscure, producând pagube inclusiv poporului vostru. Gunoiul istoriei vă așteaptă!”, a comentat un român.

„Ieșiți din Schengen dacă nu vă place, dar nu împiedicați alte țări să adere la spațiul liber”, a continuat cineva.

„Austria nu mai e un stat, ci o subsidiară a Rusiei. Un cal troian în inima Europei”, a spus altineva.

„După votul negativ de astăzi, nici românii nu mai doresc firmele austriece în România!” a continuat cineva.

„Aveți o atitudine rușinoasă la adresa României. Așa-zisele argumente pe care le prezentați sunt false! Uitați-va la ruta balcanică dacă doriți sa vedeți pe unde ajung migranții in Austria”, a notat o altă persoană.

„Felicitări! Sunteți un RUS adevărat!”, a spus un român.

„Să vă fie rușine, pentru comportamentul jignitor la adresa României.Veți plăti înzecit!”, a continuat cineva.

Valul de reacții negative ale românilor a venit după ce cancelarul austriac, Karl Nehammer, și-a menținut poziția pe tema aderării României la Spațiul Schengen, în cadrul ședinței susținute împreună cu președintele PPE, Manfred Weber, de la Viena.

Distribuie

Taguri