Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Unde în București poți primi blocator pentru parcare de la primărie și în ce condiții

Proprietarii unui loc de parcare de reședință din Sectorul 4 pot solicita primăriei montarea unui blocator automat, în schimbul sumei de 1.239,98 de lei.

Persoanele interesate de un astfel de dispozitiv trebuie să depună o solicitare pe site-ul mobilitateurbana4.ro sau în aplicația mobilă „Primaria Sector 4”.

După depunerea solicitării, se achită o taxă de rezervare a blocatorului, de 400 de lei, la aparatele de tip SelfPay existente în centrele comerciale, piețele și magazinele din Sectorul 4.

Diferența până la suma totală de 1.239,98 lei, reprezentând tariful final al blocatorului (compus din prețul de achiziție, montare și punere în funcțiune și costul operațional, cu TVA inclus), va fi achitată odată cu montarea aparatului.

Din momentul în care a fost achiziționat, dispozitivul rămâne în proprietatea cumpărătorului, iar pentru o perioadă de 49 de luni va beneficia de garanție din partea furnizorului.

Blocatorul are un detector de prezență vehicul, motorizare electrică și poate fi controlat din telecomandă.

Blocator de la primărie în sectorul 5

Și cetățenii Sectorului 5 care dețin un loc de parcare de reședință închiriat de la Primăria de sector pot depune o solicitare, la Registratură sau online, prin intermediul Platformei parcarisector5.ro, pentru montarea unui dispozitiv de blocare automat, pe întreaga perioadă de utilizare a locului de parcare.

Costul unui asemenea dispozitiv este de 10 lei/lună și se plătește anual.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE