Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Un șofer de autobuz din Brașov, considerat un adevărat pericol pe străzi. S-a filmat și a urcat clipul pe Tik-Tok, în timp ce transporta pasageri

Un șofer al regiei autonome de transport Brașov a pus în pericol siguranța călătorilor. El și-a postat propriile clipuri în timp ce urmărea filmulețe pe TikTok.

Ba mai mult, îi avertiza pe oameni că s-ar putea să nu fie concentrat la volan.

Dacă două din filmulețe sunt făcute în timp ce autobuzul staționa, un al treilea este în timp ce autobuzul se afla în mișcare.

„Zic aşa, după mintea mea, să aveţi gjijă cum vă băgaţi, că eu stau pe Tik Tok. Treaba voastră, vă băgaţi, vă riscaţi. Aşa că mai bine gândiţi-vă de două ori”, este postarea dintr-un clip. Sau „Eu sunt şmecher de profesie, conduc bine, să ştii. Conduc foarte bine” - ne arată un alt clip postat pe TikTok de același șofer de autobuz.

Situația a ajuns și la urechile conducerii RATBV SA, iar directorul societății a decis să înceapă o cercetare.

„În funcție de rezultatele cercetării, pot fi aplicate sancțiuni pentru încălcarea reglementarilor interne, dar și în ceea ce privește siguranță rutieră. Putând fi o sancțiune disciplinară pt câteva luni sau chiar desfacerea contractului individual de muncă, pentru că societatea noastră tratează cu maximă seriozitate și maximă severitate toate încălcările carere pot avea influențe asupra siguranței călătorilor. ”, a transmis Silviu Ștefan, purtătorul de cuvânt al RATBV SA.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE