Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Un nou restaurant pentru căței s-a deschis la Roma. Nota de plată e calculată în funcție de greutatea câinelui

La Roma s-a deschis un nou restaurant pentru căței, o premieră în Italia. Proprietarii se pot baza pe faptul că patrupezii au parte de mese la fel de sofisticate ca și ei, cu meniu pentru toate gusturile.

Cartierul Ponte Milvio din capitala italiană este cunoscut pentru cluburile, barurile și restaurantele selecte. De curând, aici s-a deschis în premieră pentru Italia un restaurant care oferă mâncare rafinată atât pentru căței, cât și pentru stăpânii acestora.

”În zilele noastre, câinele este considerat un membru al familiei și, prin urmare, este considerat și tratat ca un copil în toate privințele. Atunci când ieșim în oraș, câinele vine cu noi. Fie că mergem la restaurant, la mare, la plimbare, întotdeauna luăm cu noi și câinele.”, a declarat Marco Turano, proprietar al restaurantului Fiuto.

Teresa Fera și pudelul ei Zoe încearcă acest nou restaurant. Iar prietena ei a adus-o cu ea pe Maia, un teckel cu părul lung.

”Să spunem că dacă l-aș întâlni pe Făt-Frumos aș avea un copil. Dar, până atunci, o am pe ea de doi ani și jumătate, așa că toată dragostea și atenția mea se îndreaptă spre ea. Pentru moment, totul este bine.”, a adăugat ea.

Din meniul pentru căței, stăpânii pot alege între diferite tipuri de carne, pește și legume. Fiind Crăciunul, printre preparate se află și o prăjitură cu biscuiți ca desert.

Porțile au prețul calculat în funcție de greutatea câinelui. Astfel, pentru un cățel de talie mică proprietarii plătesc 8 euro, în timp ce un bol mare ajunge la 20 de euro. Potrivit bucătarului șef, până acum niciun client patruped nu i-a refuzat preparatele.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE