Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

La fel ca cei mai bogați oameni din lume, există și animale care o avere impresionantă, fie că au moștenit-o sau au câștigat-o. Într-un raport realizat de All About Cats, trei pisici au ajuns în topul celor mai bogate 10 animale de companie, în timp ce celelalte șapte locuri sunt ocupate de câini.

Lista celor mai bogate animale din lume:

1. Gunther VI – 500 de milioane de dolari

Cel mai bogat animal de companie din lume, un ciobănesc german cunoscut sub numele de Gunther VI, este deținut de Corporația Gunther, care gestionează și averea câinelui.

Averea moștenită de Gunther, 80 de milioane de dolari în 1992, a ajuns, prin investiții imobiliare, la 500 de milioane de dolari în prezent. Pentru a-și demonstra abilitatea în afaceri și talentul pentru imobiliare, s-a raportat că Gunther a vândut recent un conac, deținut anterior de Madonna, pentru 29 de milioane de dolari în 2022.

2. Pisica Nala – 100 de milioane de dolari

Cea mai bogată pisică din lume este Nala, care are o linie de hrană premium pentru pisici sub numele ei și care are o avere de 100 de milioane de dolari. Felina este deținută de Shannon Ellis și Pookie Methachittiphan și are peste 4,4 milioane de urmăritori doar pe Instagram.

3. Olivia Benson – 97 de milioane de dolari

Pe locul trei se află Olivia Benson, pisica artistei Taylor Swift. Pe lângă succesul pe care îl are pe Instagram, Olivia și-a câștigat averea de 97 de milioane de dolari jucând alături de stăpâna ei în mai multe videoclipuri muzicale, și-a creat propria linie de produse și a avut apariții în multe reclame cu buget mare.

 4. Sadie, Sunny, Lauren, Layla și Luke – 30 de milioane de dolari

Pe locul patru se află Sadie, Sunny, Lauren, Layla și Luke, câinii prezentatoarei Oprah Winfrey, fiecare dintre ei având propriul fond de investiții și care, împreună, urmează să moștenească 30 de milioane de dolari la moartea stăpânei lor.

5. Jiff Pom – 25 de milioane de dolari

JiffPom, câinele Pomeranian care a devenit foarte popular pe Instagram, are o avere de 25 de milioane de dolari.

6. Choupette – 13 milioane de dolari

Choupette este pisica regratatului creator de modă german și proprietar al casei Chanel, Karl Lagerfeld. La moartea acestuia, pisica a moștenit 13 milioane de dolari.

Chaupette a devenit sinonimă cu stilul și grandoarea care îl caracterizau pe Karl Lagerfeld. Fotografiile și videoclipurile cu ea în ținute sofisticate captat rapid atenția fanilor modei și a iubitorilor de pisici deopotrivă. 

7. Pontiac – 5 milioane de dolari

Pontiac, un adorabil golden retriever, a fost cel mai recent animal de companie al fostei actrițe americane Betty White. Pontiac a lucrat inițial cu Guide Dogs for the Blind, o organizație pe care artista o susținea de ani de zile. El a moștenit o avere de 5 milioane de dolari.

Pe ultimul loc, cu o avere de 1,5 milioane de dolari stau trei câini simpatici: Doug the Pug, Tucker și Marutaro.

Cu peste 3 milioane de urmăritori pe Instagram, Doug The Pug a devenit rapid o vedetă în social media, ceea ce i-a adus și o avere impresionantă de 1,5 milioane de dolari.

Tucker Budzyn este un Golden Retriever ale cărui videoclipuri au prins popularitate pe rețelele de socializare.

Marutaro este un Shiba Inu care și-a câștigat faima mondială pentru că a devenit meme popular în mediul online.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE