Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Un câine din Pittsburgh a mâncat 4.000 de dolari: "Cea mai scumpă cină"

O cheamă Cecil, este o cățea de 7 ani, din rasa Goldendoodle, care aparține unui cuplu american din Pittsburgh și a mâncat cea mai scumpă cină din viața ei. A devorat aproape 4.000 de dolari.

Totul s-a întâmplat în decembrie, însă familia a avut nevoie de ceva timp să-și revină pentru a putea face totul public abia acum.

Un câine a mâncat aproape 4.000 de dolari

Stăpânii câinelui, Clayton și Carrie Law, au avut totuși partea lor de vină, după ce au pus plicul cu bani pe blatul din bucătărie. Doar 30 de minute au rămas banii nesupravegheați. Câinele nu a stat prea mult pe gânduri și a consumat multe bancnote de 100 și 50 de dolari, care fuseseră scoase din conturi și pregătite pentru a fi folosite la amenajarea unei părți din gospodărie.

Animalul de companie nu avea "antecedente". Până atunci, nu mai făcuse nimic de genul acesta, iar familia spunea că era chiar "un câine relaxat, amuzant, uneori ciudat și foarte uman, care nu făcea chestii pe care le face un câine, de exemplu să roadă mobila, sau îmbrăcămintea".

"M-am întors în cameră și am văzut banii împrăștiați pe jos. El stătea acolo, iar am zis: 'Doamne, a mâncat banii'! Am avut un șoc și am strigat la Carrie: 'A mâncat banii, a mâncat 4.000 de dolari!' ", a spus Clayton Law, citat de CBSNews.

Soția sa, Carrie, susține că a fost "aproape să facă infarct" când a auzit.

"Nu a încercat în viața lui să facă prostii, nici măcar pe măsuța de cafea nu se urca. Puteam chiar să lăsăm mâncarea și să ieșim din bucătărie să aducem vin, iar Cecil nu se atingea de mâncare și pur și simplu nu-i păsa. A profitat de această ocazie și a comis-o", a precizat Carrie Law.

VEZI GALERIA
17 imagini

Familia a recuperat banii mâncați de câine

Câinele Cecil înghițise o bună parte din bani, iar multe bancnote erau rupte și împrăștiate.

Clayton și Carrie și-au dus câinele la veterinar și s-a dovedit că era în regulă, deși vomitase o parte din bani. Situația era însă dificilă, pentru că Cecil înghițise în jur de 2.000 de dolari, iar pe restul i-a deteriorat.

Așa că familiei Law nu i-a rămas decât să recupereze cumva banii...de la câine. Cei doi soți au discutat cu cei de la bancă și li s-a spus că ar trebui să știe măcar seria bancnotelor pentru ca banca să poată să-i ajute. Era în regulă chiar și dacă banii erau aduși pe bucăți, sau lipiți, în condițiile în care seria era vizibilă.

După ce au așteptat o perioadă după Cecil, pentru a recupera bucățile de bani, soții Carrie și Clayton le-au spălat, după care au mers la bancă. Au avut noroc și au primit o mare parte din bani. Doar aproximativ 450 de dolari nu au mai putut fi salvați.

Familia Law susține că a postat povestea lui Cecil pe rețelele de socializare, acolo unde a stârnit mare interes.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE