Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Trump promite că îl va "zdrobi" pe Biden la alegerile din 2024

"Vom recâştiga Casa Albă". În faţa alegătorilor săi din New Hampshire, Donald Trump a transmis joi că-l va "zdrobi" pe preşedintele Joe Biden - a cărui candidatură tocmai a fost oficializată - în alegerile din 2024, relatează AFP, citată de Agerpres.

"Marţi, Joe Biden a declarat oficial că îşi doreşte încă patru ani dezastruoşi" la putere, a criticat fostul preşedinte republican.

Donald Trump a avut cuvinte suficient de dure pentru a denunţa bilanţul succesorului său: ”o ţară cufundata în violenţă şi criminalitate, zdrobită de inflaţie, unde băncile se prăbușesc"...

În 2024, America va avea de ales între "succes şi eşec", "securitate sau anarhie", "prosperitate sau dezastru", a estimat el pe un ton grav.

Fostul lider de la Casa Albă a organizat primul său miting de campanie după acuzarea sa istorică de către un tribunal din New York.

Donald Trump, în vârstă de 76 de ani, l-a criticat şi pe guvernatorul Floridei Ron DeSantis - cel mai mare rival al său pentru nominalizarea republicană la preşedinţie, dar care încă nu şi-a declarat candidatura. "Se prăbuşeşte în sondaje", a spus Trump despre DeSantis.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE