Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Traficanți de droguri, depistaţi de poliţişti în zona unui festival de muzică din Mamaia

Mai mulți traficanți de droguri, cetățeni străini, au fost depistați în stațiunea Mamaia, în apropierea unui festival de muzică.

Inspectoratul General al Poliției Române a informat, luni, că polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța, au depistat persoanele care vindeau droguri.

Un bărbat a fost prins în flagrant

IGPR: Au organizat o acţiune pe raza staţiunii Mamaia, în urma căreia un bărbat (cetăţean străin) a fost prins în flagrant delict în timp ce deţinea în scopul comercializării droguri de mare risc (9 comprimate ecstasy şi aproximativ 20 grame MDMA). Acesta se afla în zona porţilor de acces către perimetrul alocat desfăşurării unui festival de muzică.

Se efectuează cercetări și împotriva altor doi bărbați (cetățeni străini) pentru comiterea infracțiunii de deținere de droguri de risc și de mare risc, fără drept, pentru consum propriu. La aceeași dată, aceștia au fost depistați cu diferite cantități de cocaină și ketamină asupra lor.

Au fost identificate și ridicate diferite cantități de cocaină, ketamină și cannabis

În urma percheziției domiciliare efectuate la locuința celor trei bărbați, au fost identificate și ridicate diferite cantități de cocaină, ketamină și cannabis, precum și sume de bani și alte mijloace de probă.

La data de 5 mai a.c. a fost dispusă măsura reţinerii faţă de bărbatul prins în flagrant delict cu droguri de mare risc, iar luni, 6 mai, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa cu propunerea de arestare preventivă, se mai arată în comunicat.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE