Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Trafic de influenceri în politică. Marcel Ciolacu, interviu pentru Dana Budeanu la sediul Guvernului

Politicienii apelează la rețelele sociale, dar și la influenceri ca să-și crească capitalul de imagine și să ajungă la cât mai multe categorii de alegători.

Marcel Ciolacu a văzut un potențial în sutele de mii de urmăritori ai Danei Budeanu. Așa că i-a acordat un interviu chiar la sediul Guvernului.

Social-democratii și-au făcut podcast de partid din interviul luat de creatoare de modă premierului. Dana Budeanu are pe instagram aproape jumătatae de milion de urmăritori. Acesata are și un canal de Youtube cu aproape 300 de mii de abonați.

Inițial pe contul de Youtube al partidului, interviul a fost prezentat ca „Dana Budeanu versus Marcel Ciolacu - un podcast PSD, înainte de știri”, apoi descrierea a fost modificată în „Dana Budeanu versus Marcel Ciolacu - fragment Verdict Politic”. Semn că imaginea contează, mai ales că la anul avem patru randuri de alegeri.

”Am hotarat să avem o conversație complet liberă și nu vă las până nu aflu cine este Marcel Ciolacu aici. Eu voi completa, firește, dumneavoastră aveți analiza din punct de vedere politic, dar eu o am pe cea din punct de vedere uman: Vă crede lumea. Sunt un om ștampilat a fi pesedit, traim într-o era a ștampilelor.Eu vreau să vă spun că atributul dumneavoastră principal este vocea, este timbrul dumneavoastră, vocal, este cee ce tarnsmiteti atunci cand vă adresați oamenilor. Dumneavoastră liniștiți. Probabil că observați binele din fiecare om din jurul dumneavoastră.”, spune Dana Budeanu.

Declarația făcută de Marcel Ciolacu

”Sunt un om normal și ăsta e cel mai mare pariu al meu cu mine de a rămne un om normal. Sunt un om simplu plecat de la Buzau care nu și-a dorit să ajungă prim - ministru. Eu am trait sub communism, eu nu mai vreau să mă întorc acolo , nu pot să judec omul după păreri. Nu sunt un om rău intenționat, nu sunt mincinos cu alți colegi, prefer să nu răspund, îmi asum și bune și rele”, a declarat Marcel Ciolacu.

Interviul, care a durat puțin peste o oră, a fost filmat chiar în sediul Guvernului. Creatoarea de modă, Dana Budeanua este recunoscută drept simpatizantă a social-democraților.

Pesediștii susțin că interviul i-a fost acordat Danei Budeanu în calitatea sa de influencer. Creatoare de moda are aproape jumătate de milion de urmăritori pe instagram. Ea are și un canal de youtube cu aproape 300 de mii de abonați. Dana Budeanu a contestat obligativitatea purtării măștii în pandemie și a postat mesaje împotriva restricțiilor impuse.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE