Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

#TheCube - O tânără din SUA își caută dreptatea pe TikTok

Peste Ocean, se scrie o poveste tulburătoare cu ajutorul Social Media. Ophelia Nichols, o tânără din Alabama, populară pe TikTok, își caută dreptatea. Le-a cerut celor peste șapte milioane de urmăritori ai contului său să o ajute să afle mai multe despre moartea fiului, împușcat într-o benzinărie.

Fiul Opheliei Nichols a fost împușcat mortal cu o zi înainte de a împlini 19 ani, zilele trecute. Presa americană relatează că pe camerele de supraveghere există imagini cu băiatul și doi supecți, în benzinărie, fără o legătură concretă între personaje.

Cu inima frântă, Ophelia Nichols a cerut ajutor pe TikTok

„Sunt aproape șapte milioane de oameni care mă urmăresc. Cineva trebuie să știe ceva. Astăzi ar fi fost ziua de naștere a copilului meu, care ar fi împlinit 19 ani, dar el... mi-a fost luat aseară”, a spus Ophelia în clipul postat pe 27 iunie.

Nedumerirea ei are de a face cu o primă variantă de lucru a poliției, care bănuiește că tânărul vindea marijuana, ipoteză cu care, evident, Ophelia nu se împacă.

Peste 25 de milioane de oameni au urmărit imaginile prin intermediul cărora femeia cere sprijin. Iar hashtag-ul #JusticeForRandon – așa cum îl chema pe fiul ei, are 34 de milioane de vizualizări pe platforma Tiktok.

Oamenii au și donat pe GoFundMe: s-au strâns aproape 300 de mii de dolari pentru înmormântarea băiatului, potrivit Insider. Influencerița le-a mulțumit pentru generozitate, a anunțat că ancheta oamenilor legii este încă în curs și că își caută tăria necesară să-și îngroape copilul.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE