Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Târgul „Poveste de Crăciun”: Un pationar, carusel și derdeluș, amenajate în curtea Operei Comice pentru Copii

Târgul „Poveste de Crăciun”, din curtea Operei Comice pentru Copii, așteaptă bucureștenii de toate vârstele cu multe atracții. Patinoar, carusel, trenuleț, derdelușul unic în București, Sania Zburătoare și, bineînteles, Moș Crăciun sunt doar câteva dintre ele.

Spiritul Sărbătorilor își face simțită prezenta la Târgul din curtea Operei Comice pentru Copii. Căsuțele din lemn sunt pline cu obiecte artizanale și delicii pentru toate gusturile.

Mădălin Guruianu, șef birou promovare, marketing și organizare Opera Comică Pentru Copii: „Am început chiar de la ultimul weekend din noiembrie, dar până la finalul lui decembrie suntem aici. În fiecare zi a săptămânii este deschis în partea a doua a zilei, iar în weekend și în zilele speciale, cum sunt 30 noiembrie, 1 decembrie, 2 decembrie, când este liber în calendar, să știți că suntem de dimineață, de la 10, până seara, la ora 10. În exterior, o nebunie de atracții: patinoar, derdeluș, unic în București, o scenă a colindătorilor, o sanie zburătoare, carusel, o mulțime de ateliere, din care pot pleca cu o mulțime de produse handmade.”

Bucureștean: „Mi se pare foarte frumos și foarte interesant și abia aștept să văd ce mai este, în continuare. Am văzut că e o sanie și vreau să încerc, dar îmi e puțin frică, că e mai înalt.”

Accesul publicului în Târgul „Poveste de Crăciun” este liber

Accesul publicului în Târgul „Poveste de Crăciun” este liber. Pentru participarea la activități este necesară achiziționarea de tichete, iar costul unui tichet este de trei lei. De exemplu, o coborâre pe derdeluș costă trei lei, Caruselul și Trenulețul nouă lei, iar zborul cu sania 54 de lei, pentru două persoane. 121 de spectacole vor avea loc în luna decembrie și în interiorul Operei pentru Copii. Balet, operă, operetă sau spectacole de magie, sunt câteva dintre atracții.

În București mai puteți vizita alte două târguri de Crăciun, cel din Piața Constituției și „West Side Christmas Market” din Parcul Drumul Taberei. La ambele accesul este gratuit și puteți găsi ornamente, mâncăruri tradiționale și roată panoramică.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE