Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

SofistiCAT 2023. Expoziția de pisici revine în weekend la Sala Palatului

SofitstiCAT, expoziția de pisici cunoscută deja în rândul iubitorilor de feline, revine în weekend-ul 25-26 martie la Sala Palatului, cu o ediție specială: "Flori şi pisici".

În cadrul expoziției, peste 200 de pisici vor putea fi admirate. Totodată, va există și o competiție care are ca principal punct de atracţie finală "BEST IN SHOW", unde cele mai frumoase pisici participante în timpul zilei se vor întrece pentru un loc pe podium, transmis organizatorii, într-un comunicat citat de Agerpres.

Astfel, publicul va putea urmări şi susţine evaluarea superbelor exemplare de pisici din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura, Don Sphinx şi pisica de casă.

Programul expoziției și prețul biletelor ls SofistiCAT 2023

Expoziția va fi deschisă de la ora 10:00 până la ora 17:00, în ambele zile. Intrarea la SofistiCAT 2023 este 15 lei pentru adulți, 8 lei pentru pensionari, în timp ce copiii însoțiți vor avea intrarea gratuită.

Ca întotdeauna, pe lângă expoziție, va exista și un stand dedicat adopțiilor.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Felină SofistiCAT, Federaţia Naţională Felinologică din România (FNFR) şi Federaţia Internaţională Felină (FIFe).

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE