Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Simona Halep revine pe teren la Cluj-Napoca pentru un meci demonstrativ: ”A fost o perioadă dificilă, dar acum mă gândesc doar la mine”

Fostul număr unu mondial, Simona Halep, a ajuns la Cluj-Napoca acolo unde va participa în acest weekend la un turneu demonstrativ de tenis. Sportiva, care va face pereche la dublu cu Andrei Pavel, va juca mâine împotriva granzilor Andre Agassi și Steffi Graf, în cadrul  Sports Festival 2024. 

Simona Halep revine pe teren la Cluj, după ce în luna mai s-a retras în setul doi al meciului cu McCartney Kessler de la Paris, din cauza unor dureri la genunchi.

”Mă simt bine, mă bucur tare mult că am revenit la Cluj. A fost o perioadă dificilă, dar acum mă gândesc doar la mine și primirea este superbă, așa că am pășit cu dreptul”, a menționat Simona Halep. 

Demonstrativul în care va evolua Simona Halep aduce pe teren nume mari ale tenisului. 

Simona Halep și Andrei Pavel, joc la dublu 

Meciul va pune față în față cele două echipe formate din Simona Halep si Andrei Pavel, iar de cealalta parte a fileului vor fi Andre Agassi și Ștefi Graf. Simona Halep nu se afla la prima interacțiune cu cei doi mari jucători de talie mondială, aceasta a avut ocazia să se antreneze alături de ei la Las Vegas unde a învățat noi tehnici de joc de la Andre Agassi, fiind totodată unul dintre idolii ei.  

”Nu sunt un expert în dublu, dar am încredere în Andrei Pavel! Va fi un meci frumos, bineînțeles jucăm cu două legende ale sportului de tenis și o să fie cu siguranță o atmosferă deosebită pentru că așa a fost mereu la Cluj”, a spus Simona. 

Simona Halep a mai jucat la Cluj Napoca în cadrul Sports Festival de două ori. Prima dată în 2019, atunci când a încântat publicul clujean alături de Marius Copil, și a doua oară în 2022 la meciul de retragere a lui Horia Tecău.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE