Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Shakira și Gerard Pique au ajuns la un acord în privința custodiei copiilor

Publicat de: Euronews

Shakira a ajuns la un acord cu fostul ei partener de viață, Gerard Pique, în privința custodiei comune a celor doi copii. Relația de 11 ani dintre cei doi s-a încheiat în 2022, au anunțat reprezentanții vedetei pop, potrivit Reuters. Cei doi nu au fost căsătoriți.

Detaliile acordului vor fi date publicității marți

Potrivit cotidianului La Vanguardia, acordul stipulează că fiii fostului cuplu - Milan, în vârstă de nouă ani, şi Sasha, în vârstă de şapte ani - se vor muta împreună cu mama lor în Miami.

Shakira Mebarak, în vârstă de 45 de ani, şi fotbalistul Gerard Pique, în vârstă de 35 de ani şi fost fundaş al echipei FC Barcelona, au avut o relaţie de 11 ani, dar nu s-au căsătorit niciodată. Ei s-au cunoscut în 2010 cu puţin timp înainte de startul Cupei Mondiale de Fotbal din Africa de Sud, când fotbalistul catalan a apărut în videoclipul unui single lansat de Shakira, "Waka Waka (This Time for Africa)", desemnat cântecul oficial al competiţiei, informează Agerpres.

Shakira şi Gerard Pique şi-au anunţat despărţirea prin intermediul unui comunicat comun publicat în luna iunie.

Acordul privind custodia copiilor fostului cuplu a fost semnat la o săptămână după ce Pique a anunțat că se retrage din fotbalul profesionist.

Cântăreaţa Shakira urmează să fie judecată într-un proces în care este acuzată de o presupusă fraudă fiscală în Spania, după ce a pierdut un recurs pe 26 mai. Procurorii spanioli susţin că vedeta pop nu a achitat impozite de până la 14,5 milioane de dolari pentru venituri obţinute între anii 2012 şi 2014. 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE