Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Aubameyang, starul de la FC Barcelona, a fost bătut și jefuit în propria casă

Un grup de bărbați mascați a pătruns în casa atacantului Barcelonei Pierre-Emerick Aubameyang. Fotbalistul a fost atacat și jefuit luni dimineață, a anunțat clubul, potrivit AP.

Barcelona a confirmat incidentul și a declarat că jucătorul și soția sa se simt bine.

Amenințat cu pistoale și bare de fier

Autoritățile au declarat pentru cotidianul spaniol El País că Aubameyang a fost lovit și forțat să deschidă un seif în care cuplul păstra bijuterii. Atacatorii l-ar fi amenințat pe el și pe soția sa cu pistoale și bare de fier. Autoritățile au declarat că cel puțin patru bărbați au intrat în casa jucătorului și apoi au fugit cu o mașină.

Fotbalistul gabonez de 33 de ani a semnat cu Barcelona la începutul anului, după lungi perioade de timp petrecute la Borussia Dortmund în Bundesliga și Arsenal în Premier League.

Aubameyang nu a jucat duminică seară în meciul câștigat de Barcelona cu 4-0 în fața lui Valladolid, în campionatul Spaniei. El se numără printre jucătorii care se așteaptă să fie vânduți la o altă echipă pentru ca clubul să poată elibera spațiu pentru plafonul salarial.

Mai mulți fotbaliști au fost jefuiți

În urmă cu două săptămâni, lui Robert Lewandowski, noua achiziție a Barcelonei, i-a fost smuls un ceas de la braț în timp ce sosea la antrenamentul de la centrul de pregătire al clubului.

Nu este neobișnuit ca locuințele jucătorilor de fotbal să fie jefuite în Spania, deși infracțiunile au loc de obicei atunci când sportivii și familiile lor sunt plecați în timpul meciurilor. Printre victimele raportate în trecut se numără Casemiro, Álvaro Morata, Gerard Piqué, Samuel Umtiti, Jordi Alba și fostul antrenor al echipei Real Madrid, Zinedine Zidane.

În urmă cu câțiva ani, poliția spaniolă a destructurat o bandă care jefuia casele jucătorilor în timpul meciurilor.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE