Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Seriale celebre, afectate de greva scenariștilor de la Hollywood. ”House of the Dragon” ori ”The Rings of Power”, printre cele vizate

Seriale blockbuster precum ”House of the Dragon” ori ”The Rings of Power” au probleme din cauza grevei scenariștilor de la Hollywood. Companiile de producție vor fi nevoite să scurteze sezoanele și să amâne eventualele premiere. Au de suferit și seriale celebre care ar fi trebuit lansate în curând, dar și emisiuni TV de peste ocean.

”Stranger Things” este unul dintre cele mai vizionate seriale, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cel de-al cincilea sezon. Producția, însă, ar putea fi amânată din cauza grevei scenariștilor de la Hollywood, care a început pe data de 2 mai. Asta după ce, popularitatea în creștere a streaming-ului a produs schimbări importante în industria de divertisment.

Jane Fonda, actriță: ”Sper că efectul pe termen lung va fi faptul că scenariștii vor fi din nou capabili să câștige un salariu acceptabil. Credeți sau nu, este extrem de dificil în noul Hollywood. Ne facem griji pentru ei. Îi susținem total pe scenariști și sperăm că se va rezolva corect și rapid.”

Tot mai multe seriale vor avea de suferit

Pe măsură ce greva scenariștilor de la Hollywood continuă, pe lista serialelor care ar putea avea de suferit apar tot mai multe nume. Printre acestea -”House of the Dragon”, ”The Rings of Power” sau ”Blade”. Până acum, protestul a afectat în special emisiunile TV în direct, care sunt scrise în mare parte în ziua respectivă. Președintele Joe Biden cere un acord echitabil pentru scenariști.

Joe Biden, președintele SUA: ”Sper din tot sufletul ca greva scenariștilor de la Hollywood să se rezolve și să li se dea ceea ce merită cât mai curând posibil.”

Scenariştii au mai făcut grevă în anul 1988, atunci când au oprit munca timp de cinci luni. În 2007, au intrat din nou în grevă, iar aceasta a durat trei luni, afectând show-uri populare precum ”Lost” şi ”Grey's Anatomy”.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE