Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Senator PSD: Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei nu este exclusă. Ministerul Familiei ar putea fi comasat

În ziua demisiei Gabrielei Firea de la conducerea Ministerului Familiei, social democrații au lansat ipoteza ca acest minister să fie comasat. Într-o intervenție la emisiunea "Vocile care contează", senatorul social-democrat Florian Bodog a declarat că Ministerul Familiei ar putea să fie restructurat. În ceea ce privește viitorul politic al Gabrielei Firea, politicianul nu a exclus candidatura acesteia la Primăria Capitalei.

Florian Bodog, senator PSD: "Cazul Gabrielei Firea este ca și cazul lui Marius Budăi: o demisie care arată responsabilitate politică.

Nu se pune problema ca Firea să nu aibă susținerea PSD. Nu există discuție în PSD cu privire la retragerea sprijinului politic. Ea este în momentul de față suspendată din funcție la cererea ei. Cred că lucrurile se vor lămuri, iar decizia de a candida va fi a ei.

Ministerul Familiei are un rol în Guvern. Nu am informații cu privire la dorința de a fi desființat. Cel mult poate comasat cu alt minister, însă Ministerul Familiei are un rol bine stabilit în Guvern și în societate. Poate va exista o restructurare în ceea ce privește atribuțiile.

Cred că ar trebui să existe un minister care să se ocupe doar de aceste probleme, de familie, de protecție socială.

După părerea mea, Gabriela Firea nu a ieșit din politică. Este un politician de calibru, important al partidului social democrat. Cred că ea a făcut acest gest pentru a înceta acest atac continuu la adresa PSD-ului."

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE