Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Rusia: ”Lovituri cu drone” la Moscova asupra a două clădiri nerezidențiale

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a făcut cunoscut luni dimineaţă că "lovituri cu drone" au lovit în cursul nopţii două clădiri "nerezidenţiale" din capitala Rusiei, fără a provoca victime, transmite AFP, citată de Agerpres.

Mai multe fragmente ale unei drone au fost descoperite

"Astăzi, în jurul orelor 04.00 (01.00 GMT), au fost raportate lovituri cu drone asupra a două clădiri nerezidenţiale. Nu există distrugeri grave sau victime. Toate serviciile lucrează la faţa locului", a declarat Sobianin pe Telegram.

"Fragmentele unei drone" au fost descoperite luni dimineaţă la Moscova pe o arteră importantă în apropierea Ministerului rus al Apărării, a informat agenţia rusă de presă TASS.

"Fragmente de dronă au fost găsite pe Komsomolskii Prospekt la Moscova, ne-au indicat serviciile de urgenţă", a transmis TASS.

Administrația de la Kiev nu a oferit deocamdată nicio informație cu privire la acuzațiile Rusiei. Un atac anterior cu drone asupra Moscovei, care a vizat Kremlinul, a avut loc la câteva zile înainte ca Rusia să sărbătorească Ziua Victoriei. Oficialii ruși de la acea vreme au declarat că dronele au fost interceptate și distruse.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE