Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Romgaz, proiect de exploatare a sondei 250 Noul Săsesc, din judeţul Sibiu. Peste 11 milioane de lei, alocați lucrărilor pregătitoare provizorii

Publicat de: Euronews

Romgaz are un buget de peste 11 milioane de lei destinat lucrărilor pregătitoare provizorii, foraj şi probe de producţie la sonda de exploatare 250 Noul Săsesc, arată un anunţ publicat pe site-ul de licitaţii publice.

Contractul, care are o valoare totală estimată la 11,213 milioane de lei, va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul preţului cel mai scăzut.

„Sonda va fi amplasată în extravilanul comunei Laslea, judeţul Sibiu. Amplasamentul sondei este prevăzut lângă un drum de exploatare existent (Dc 3802), iar accesul la obiectiv se va face din DJ 143A (km 2+977, partea dreaptă) pe drumul Dc3802, în direcţia V, spre locaţia sondei 250 Noul Săsesc”, se spune în anunţ.

Achiziţia nu implică încheierea unui acord-cadru şi nu intră sub incidenţa acordului privind achiziţiile publice.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 ianuarie 2023, ora 15:00. Ofertele sau cererile de participare trebuie depuse în limba română.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE