Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Restricții de trafic pe DN 1 Bucureşti - Ploieşti, până pe 11 septembrie. Cum se va circula

Publicat de: Euronews

Traficul va fi restricţionat începând de luni, 21 august, până pe 11 septembrie pe DN 1 Bucureşti - Ploieşti, între localităţile Potigrafu şi Puchenii Moşneni, judeţul Prahova, pentru efectuarea de lucrări, transmite Agerpres.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN 1 Bucureşti - Ploieşti, la kilometrul 42+ 955 metri, între localităţile Potigrafu şi Puchenii Moşneni, judeţul Prahova, lucrările de reparaţii vor viza înlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie pe podul peste râul Prahova. Acestea impun restricţionarea traficului, astfel:

  • în perioada 21 - 30 august, se vor institui restricţii de circulaţie pe prima bandă pe ambele sensuri de deplasare, cu devierea traficului pe a doua bandă;
  • în perioada 31 august - 11 septembrie, se vor institui restricţii de circulaţie pe banda a doua pe ambele sensuri, cu devierea pe prima bandă.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE