Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Răspunsul Simonei Halep la mesajul cu subînțeles al Serenei Williams: ”A fost prea mare să facă acea postare”

Simona Halep a câștigat la TAS și poate reveni pe teren, după ce i-a fost redusă suspendarea la 9 luni, de la 4 ani. Sportiva a vorbit despre susținerea pe care a primit-o de la jucătoarele din circuit și legenede ale tenisului, dar a abordat și un subiect sensibil: mesajul pe care Serena Williams l-a postat pe rețelele sociale, imediat după ce Halep a primit decizia că va fi suspendată 4 ani din circuit.

”8 este o cifră mai bună”, a scris Serena Williams, în luna septembrie, după ce Simona Halep a fost suspendată patru ani. Multe persoane au interpretat mesajul ca o referire la finala de la Wimbleon din 2019, pierdută de americancă în fața româncei. Serena Williams ar fi cucerit titlul cu numărul 8, pe iarba londoneză.

Simona Halep: ”Este mult prea mare pentru acea postare”

Într-un interviu la Antena 3, Simona Halep a vorbit despre mesajul sportivei din SUA: ”Cred că a fost o frustrare personală că nu a reușit să câștige atunci. Ea făcea record, deci pentru ea era ceva enorm să câștige acel Grand Slam. Fiecare scrie și spune ceea ce simte. Nu o judec, nu judec pe nimeni, dar consider că este mult prea mare pentru acea postare.”, a declarat sportiva.

Simona Halep și-a expimat recunoștința pentru persoanele care au susținut în toată această perioadă și care au avut încredere în nevinovăția ei. Sportiva a dezvăluit că a primit mesaje de susținere de la Mats Willander, Chris Evert, Angelique Kerber și Ashleigh Barty, printre alții.

Simona Halep se va întoarce pe teren în mai puțin de două săptămâni. Sportiva a confirmat că va participa la turneul WTA de la Miami, după ce organizatorii i-au acordat un wild-card, imediat după ce TAS a anunțat verdictul.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE