Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Radu Mihaiu vrea să candideze pentru un nou mandat de primar al Sectorului 2. ”Sunt cel mai bine poziţionat”

Radu Mihaiu a anunţat, miercuri, că vrea să candideze pentru un nou mandat de primar al Sectorului 2, din partea alianței de dreapta unită. De asemenea, edilul consideră că Nicușor Dan este cel mai bun candidat în ceea ce privește cursa pentru Primăria Capitalei.

"Vreau să candidez din partea USR şi din partea alianţei de dreapta unită. (...) Va exista un formalism şi pentru acest lucru, dar aş spune că în acest moment sunt cel mai bine poziţionat să candidez din partea alianţei dreapta unită. (...)

Sondajele arată bine, dar suntem totuşi destul de departe de alegeri. Nu aş vrea să ne bazăm exclusiv pe sondaje. Mai este încă de făcut, cu siguranţă. (...) La cum am văzut eu evoluţia acestor sondaje şi în acest moment arată că suntem foarte bine", a afirmat Radu Mihaiu, la postul Digi 24, citat de Agepres.

Radu Mihaiu îl susține pe Nicușor Dan pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. ”Este un primar care se străduieşte să facă lucrurile care contează”

Cât despre alegerile pentru Primăria Capitalei, Mihaiu este de părere că primarul general Nicușor Dan este cel mai bun candidat.

"În acest moment, varianta cea mai bună este clar Nicuşor Dan. Din punctul meu de vedere, nu am văzut un alt candidat care să fie mai bun decât actualul primar general. Este un primar care se străduieşte să facă lucrurile care contează mai degrabă decât lucrurile de faţadă. Am văzut mai mulţi primari care fac lucruri de faţadă şi care nu fac munca de jos, aia care contează, aia care investeşte, care face oraşul să crească", a mai spus Mihaiu, potrivit sursei citate.

De altfel, Clotilde Armand a anunţat că va candida la alegerile din 2024 pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1 şi că îl va susține pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei din partea forţelor de dreapta, potrivit Digi24.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE