Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Program special Metrorex de Sfântul Andrei și 1 Decembrie 2023

Publicat de: Euronews

Programul Metrorex de Sfântul Andrei (30 noiembrie) și 1 Decembrie 2023. Urmează o minivacanță de patru zile pentru mulți dintre români.

30 noiembrie — Sfântul Andrei (joi) și 1 decembrie — Ziua Națională a României (vineri) sunt zile libere în 2023. Pentru că sunt legate de weekend, românii se pot bucura de o minivacanță, înainte de Sărbătorile de iarnă.

În București, trenurile de metrou vor circula pe 30 noiembrie și 1 Decembrie după un program special pe parcursul zilelor libere. Pentru cei care vor dori să participe la parada militară de la Arcul de Triumf, Metrorex anunță că ar putea suplimenta numărul de trenuri pentru a putea prelua fluxul suplimentar de călători.

Programul Metrorex în perioada 30.11.2023 - 03.12.2023

„Metrorex informează că în perioada 30.11.2023 – 03.12.2023, circulația trenurilor de metrou se va desfășura conform graficelor aprobate pentru weekend și sărbători legale, la un interval de 10 minute, pe toate magistralele de metrou”.

„Pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să asiste la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Naționale, Metrorex va introduce trenuri suplimentare, după caz, pentru preluarea fluxurilor crescute de călători”, mai transmite compania pe site-ul oficial.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE