Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

VIDEO. Primele imagini cu momentul în care autocarul lovește limitatorul de înălțime de la Pasajul Unirii

Au apărut imagini cu momentul impactului dintre autocarul cu turiști greci și limitatorul de înălțime de la intrare în Pasajul Unirii.

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se observă cum autocarul agață cu partea de sus, unde era montat aerul condiționat, limitatorul de înălțime. Iar acesta se prăbușește pe platforma autocarului care se deformează. Reamintim că accidentul a avut loc vineri.

O persoană a murit, iar alte 22 au fost transportate la spital. La audieri, șoferul a susținut că era atent la GPS în momentul impactului, pentru că nu cunoștea traseul. Acum este cercetat în libertate pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Cinci pacienţi greci, răniţi în accidentul de la Pasajul Unirii, au fost externaţi duminică din Spitalul Bagdasar Arseni, au anunţat reprezentanţii unităţii medicale.

Conform acestora, cei cinci pacienţi greci au fost internaţi la Chirurgie generală cu contuzii.

Ceilalţi patru, aflaţi la Neurochirurgie, rămân în supraveghere, dar sunt stabili, conştienţi, fără probleme deosebite, precizează reprezentanţii Spitalului Bagdasar Arseni.

Accidentul în care a fost implicat autocarul cu turişti greci s-a soldat cu 21 de răniţi şi un deces. Autovehiculul a rupt limitatorul de înălţime aflat înaintea Pasajului Unirii. 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE