Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Primăvară în februarie, pe litoral. Cum s-au bucurat românii de vremea caldă în acest weekend la mare

Vreme de primăvară duminică pe litoral, unde temperaturile au înregistrat la prânz 18 grade, cu 12 peste normalul perioadei.

Încurajați de prognoza meteo, îndrăgostiții de mare au străbătut chiar și câteva sute de kilometri ca să admire peisajul.

Un cod galben de vânt le-a cam stricat, însă, bucuria celor care sperau să se plimbe toată ziua în largul mării cu vaporașele de agrement.

Din cauza rafalelor puternice, autoritățile au luat închis toate porturile așa că singura variantă de distracție a fost plimbarea pe faleză.

Când au auzit că la mare a venit primăvara, acești îndrăgostiți din Galați s-au urcat în mașină pentru o excursie de o zi, la Constanța.

Plimbările cu vaporașul au fost la mare căutare.

Temperaturle neobișnuit de mari pentru această perioadă au venit însă și cu un cod galben de vînt care le-a cam dat peste cap planurile turiștilor.

Vântul a început deja să agite marea, suntem nevoiti să ne întoarcem în port, la adăpost, turiștii care au ales plimbarea cu vaporașul au ocazia să admire partea nevăzută a Cazinoului care este acum în restaurare.

Vremea se răcește de luni și pe litoral. La sfârșitul săptămânii viitoare, temperaturile se vor apropia din nou, de normalul termic al perioadei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE