Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Pregătiri pentru Massif 2024. Poiana Brașov redevine centrul distracției, zeci de artiști vor cânta la festival

Peste o săptămână începe, în Poiana Brașov, primul mare festival al anului, iar pregătirile sunt în toi. Este vorba despre Massif 2024, la care sunt așteptați mii de iubitori ai sporturilor de iarnă și ai muzicii bune, deopotrivă. Zeci de artiști, străini și români vor urca pe scenele special amenajate la baza pârtiilor, în cea de-a doua ediție a festivalului. Autoritățile locale au aprobat deja restricții de circulație spre stațiune și va fi pus în practică un plan de mobilitate urbană, la fel ca anul trecut. 

Se lucrează deja la scena principală a Festivalului Massif, dar și la toate celelalte facilități și experiențe de care vor avea parte cei care și-au cumpărat bilete. 

Ioana Chereji, organizator Massif Festival: ”În cele patru zile de festival ne așteptăm la un trafic de peste 10.000 de participanți pe zi. Până în acest moment s-au vândut peste 85% din numărul total al abonamentelor. Și în acest an vom avea peste 50 de artiști care vor urca pe scenele festivalului, atât internaționali cât și din România.”

La fel ca anul trecut, vor exista mai multe restricții de circulație, acestea fiind deja aprobate de autoritățile locale. 

Pe perioada festivalului parcarea mare de aici din Poiana Brașov va fi închisă, de asemenea, drumul național care face legătura între Brașov și stațiunea turistică va fi închis. Vor putea circula doar autospecialele de urgență, mijloacele de transport în comun, taxiurile, firmele de ridesharing, dar și autovehiculele acreditate de către organizatorii festivalului. 

Sorin Toarcea, purtător de cuvânt Primăria Brașov: ”Ca și anul trecut, să utilizeze mijloacele de transport în comun. Vom asigura transportul din Brașov spre Poiana Brașov, precum și din Râșnov spre Poiana Brașov, astfel încât toți cei care vor să meargă la festivalul Massif o pot face în condiții bune.”

Prețul pentru un bilet de o zi la Festivalul Massif pornește de la 39 de euro și poate ajunge până la 249 euro plus taxe, pentru toate cele patru zile. 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE