Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

”Singur Acasă”, în viața reală. Un copil care călătorea de Crăciun la bunica lui a fost pus pe un zbor greșit

Povestea lui Kevin din ”Singur Acasă” se repetă și în viața reală. Un băiat de 6 ani care călătorea pentru a-și vizita bunica de Crăciun a fost pus pe un zbor greșit și a ajuns la 260 km distanță.

În loc să se îndrepte spre Fort Myers, el a fost urcat într-un avion care se îndrepta spre orașul Orlando din centrul Floridei.

Spirit Airlines spune că băiatul a fost însoțit în permanență de un angajat. Aceasta desfășoară o investigație privind modul în care s-a produs incidentul.

"Unde este nepotul meu?”

Când bunica sa, Maria Ramos, a venit joi la Aeroportul Internațional Southwest Florida pentru a-și întâmpina nepotul - care zbura pentru prima dată din Philadelphia - i s-a spus că acesta nu se afla la bordul zborului Spirit Airlines.

"Am alergat în interiorul avionului la însoțitoarea de bord și am întrebat-o: 'Unde este nepotul meu? V-a fost predat la Philadelphia?''.

Ea a spus: 'Nu, nu aveam niciun copil cu mine'", a declarat Ramos pentru postul local de televiziune WINK News.

Ea a primit apoi un telefon de la nepotul ei de pe aeroportul din Orlando, spunându-i că a aterizat.

Spirit Airlines investighează incidentul

Într-o declarație, Spirit Airlines a precizat că băiatul s-a aflat tot timpul sub îngrijirea și supravegherea unui angajat al companiei aeriene, chiar dacă a fost îmbarcat în mod greșit într-un zbor spre Orlando.

După ce a fost descoperită greșeala, compania aeriană a anunțat familia, se arată în declarație.

"Luăm în serios siguranța și responsabilitatea transportului tuturor oaspeților noștri și efectuăm o anchetă internă", se arată în declarație. "Ne cerem scuze familiei pentru această experiență".

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE