Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cât de bogată era familia McCallister din filmul ”Singur acasă” și cu ce se ocupau părinții lui Kevin

Ca în fiecare an, în perioada Crăciunului, filmul Singur Acasă, sau Home Alone, pe numele lui original, e cel mai urmărit.

Și în fiecare an, toată lumea se întreabă: dar cât de bogată era acea familie, de își permitea tot ce vedem în film?

Ei bine, anul ăsta avem și răspunsul. Jurnaliștii de la Financial Times au consultat experți și chiar autorități din Statele Unite, pentru a afla cât de bogată era familia McCallister.

Să începem cu locuința în care trăiau. Situată în unul dintre cele mai scumpe cartiere din Statele Unite, cu camere suficiente pentru fiecare dintre cei cinci copii ai familiei McCallister,este primul indiciu al averii de care dispuneau.

Filmul are deja 30 de ani, dar proporțiile se mențin. Astăzi, o casă similară, în același cartier, are o valoare de aproape 2.5 milioane de dolari.

În plus, un alt indiciu al bunăstării este faptul că își permit o călătorie la Paris pentru 15 persoane, ce include zbor și cazare. Nu e ieftin, o astfel de călătorie poate să coste și câteva zeci de mii de dolari.

Cum de sunt atât de bogați?

Cu ce se ocupă părinții lui Kevin? Filmul nu explică acest aspect, dar jurnaliștii au mers la sursă, la scenariști și cei care au făcut decorurile.

Punând cap la cap indiciile, au ajuns la concluzia că tatăl lui Kevin este om de afaceri, iar mama lui Kevin este designer vestimentar.

Importanți nu sunt însă banii. Filmul nu este despre asta. Așa că ne putem bucura de el și anul ăsta, având și răspunsul la întrebări.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE